Ons bedrijf Bouwbedrijf Nico Binnendijk B.V.

Ons bedrijf bestaat volgend jaar alweer 25 jaar.
In de historie en omvang van ons bedrijf kunt u hierover lezen. Tevens wordt u informatie aangeboden over onze werkwijze en u kunt foto's bekijken van enkele door ons uitgevoerde projecten.

Nico Binnendijk is in september 1990 gestart met een eenmanszaak onder de naam Binnendijk Onderhoudswerk.

In 7 jaar tijd is ons bedrijf uitgegroeid van een onderhoudsbedrijf naar een bouwbedrijf. De projecten werden steeds groter daarom werd in mei 1997 Bouwbedrijf Nico Binnendijk BV opgericht. Wij zijn gevestigd aan de Lagewaard 77 te Koudekerk aan den Rijn, waar tevens ook ons kantoor en werkplaats zich bevinden.

Wij houden ons bezig met uiteen lopende projecten, zoals- onderhoud, renovatie en verbouwingen van woningen- aanbouwen, dakkapellen, dak opbouwen e.d.- nieuwbouw van particuliere woningen; casco of compleet opgeleverd.

Uw gehele bouwproject is bij ons in goede handen, van bouwtekening tot oplevering kunt U op ons rekenen.

Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

Wij werken in een klein teamverband. Tevens zijn we een erkend leerbedrijf waardoor we regelmatig een leerling op stage hebben.
Wij werken samen met onderaannemers en leveranciers. Zij hebben ieder op hun vakgebied een hoge mate aan vakbekwaamheid.

Wij zijn in het bezit van 2 stuks snelmontagekranen. Deze bieden een oplossing voor diverse zware hijswerkzaamheden zodat onze wernemers niet te zwaar belast worden. Met een zelfrijdend onderstel voorzien van aggregaat zijn deze bouwkranen overal inzetbaar.